Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інвестор повинен чітко розуміти правила взаємин на рівні «влада-бізнес». Юрій Сапронов

Інвестор повинен чітко розуміти правила взаємин на рівні «влада-бізнес». Юрій Сапронов

«Як заявив Президент України Віктор Янукович, першочерговим завданням у 2011 році має бути прискорення дерегуляції економіки. Це значною мірою пожвавить економіку, збільшить обсяги інвестицій і ВВП і вже в 2012 році Україна може розраховувати на додаткове зростання ВВП на 2% в порівнянні з минулим роком, збільшення бюджетних надходжень мінімум на 6 млрд. грн. Адже запорукою успішної інвестиційної політики в нашому випадку є політична стабільність, прозорість відносин держави з інвестором, зрозумілі правила гри на податковому полі, в митному і нетарифному регулюванні, зняття адміністративних бар'єрів - тобто всі ті заходи, які сьогодні впроваджуються в Україні в якості першочергових реформ»,- зазначив заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов. 

Юрій Сапронов підкреслив, що Харківська облдержадміністрація індивідуально підходить до кожного інвестора і відкрита до діалогу з усіма серйозними партнерами.

«Україна є унітарною державою, і у регіонів немає яких-небудь додаткових важелів для надання преференцій або пільг інвестору. Та й часто питання стоїть не стільки про пільги або преференції, скільки про чіткі і зрозумілі правила «гри» на рівні «влада-бізнес», в основі яких лежить саме дерегуляція», - сказав він.
 


 

Теги