Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область зацікавлена в поставках аграрної продукції на російські ринки

Харківська область зацікавлена в поставках аграрної продукції на російські ринки

У ході спільного засідання робочих груп Курської та Харківської областей заступник начальника Головного управління агропромислового розвитку ХОДА Володимир Звєков заявив, що харківська сторона в перспективі зацікавлена в поставках сільськогосподарської продукції на ринки Росії.  

«Враховуючи те, що минулий рік для аграріїв Харківської області був самим несприятливим, на сьогоднішній день говорити про поставки будь-якої продукції складно, а з точки зору перспективи, враховуючи наші обсяги виробництва, ми зацікавлені в поставках і сільгосппродукції, і продукції переробки на російські ринки, зацікавлені у розвитку технологій як тваринництва, так і рослинництва», - зазначив він.

Його курський колега, голова комітету агропромислового комплексу Курської області Іван Горбачов, повідомив, що курська сторона зацікавлена в нових технологіях, нових сортах насіння, переробці олійних культур, сільськогосподарській техніці харківського виробництва. 

«Я думаю, що такі зустрічі, як ця, дозволять нам знайти точки дотику і перекласти всі наміри в практичну площину до взаємовигідної співпраці», - резюмував Володимир Звєков.

Теги