Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завод ім. Малишева поставляє до Іраку першу партію бойових машин

Завод ім. Малишева поставляє до Іраку першу партію бойових машин

На сьогоднішній день комісією замовника вже прийняті 26 БТРів, виготовлених на заводі ім. Малишева для Іраку. Про це в ефірі програми «Час влади» телеканалу ХОД ТРК заявив перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв. «В даний час оформлюються акти, і це дасть можливість нам отримати 250 млн грн за першу партію машин, в числі яких 4 тренажерних стенди з водіння та управління вогнем, дві спецмашини обслуговування, а також 26 нових двигунів, виготовлених за дуже короткий час,- підкреслив Володимир Миколайович.

- Якщо врахувати, що 2010 рік при старому керівництві заводу був провальним щодо підготовки технологічного процесу виготовлення машин, я вважаю, що це подвиг трудового колективу заводу Малишева».

Також перший заступник губернатора зазначив, що друга партія машин - 62 БТРи - повинна бути поставлена замовникам до 1 липня, а до кінця року необхідно буде зробити ще 148 машин. Все це вимагає серйозного технічного переобладнання підприємства, чим повинен впритул займатися концерн «Укроборонпром».