Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

28 березня Михайло Добкін проведе чергову зустріч з робочою групою заводу імені Шевченка

28 березня Михайло Добкін проведе чергову зустріч з робочою групою заводу імені Шевченка

У понеділок, 28 березня голова ХОДА Михайло Добкін ще раз зустрінеться з представниками трудового колективу приладобудівного заводу імені Шевченка, щоб обговорити з ними план виведення підприємства з кризи. Про це губернатор повідомив під час прямого ефіру програми "Час влади" на обласному державному телебаченні.

«У понеділок о 9 ранку я зустрічаюся з робочою групою з представників заводу, яка вже виросла до 16 осіб. Спочатку їх було 9, але я попросив, щоб включили всіх зацікавлених людей на підприємстві, які максимально могли б представляти точку зору колективу. Це потрібно, щоб ні в кого не було питань і всі розуміли, як ми діємо, який наступний етап, і що ми отримаємо в результаті», - підкреслив голова області.

За його словами, у нараді також візьмуть участь керівники інших харківських підприємств, які можуть розміщувати замовлення на заводі імені Шевченка.

«Я сьогодні говорив і з керівником заводу «Турбоатом», і з директором підприємства «Хартрон». Я запросив їх на цю ж нараду, і ми обговоримо можливість паралельного розміщення замовлень від цих підприємств, щоб на заводі імені Шевченка не наростала поточна заборгованість по заробітній платі, поки ми не налагодимо його нормальну роботу», - повідомив Михайло Добкін.