Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мене, як і мільйони громадян України, спіткало глибоке розчарування в Президентові Ющенко. Юрій Сапронов

Мене, як і мільйони громадян України, спіткало глибоке розчарування в Президентові Ющенко. Юрій Сапронов

«Коли Віктор Ющенко став Президентом, я щиро повірив, що Україна отримала унікальну можливість в найкоротші терміни побудувати справді демократичну державу із соціально орієнтованою економікою європейського зразка. На жаль, мене, як і мільйони громадян України, спіткало глибоке розчарування. Тому обрання Президентом України Віктора Януковича і прихід до влади команди Партії регіонів були єдиною можливістю зупинити негативні процеси», - повідомив в інтерв'ю інформаційно-аналітичному порталу «Харків. Коментарі» віце-губернатор Юрій Сапронов.

За словами заступника голови ХОДА, будь-які реформи в соціально-економічній сфері завжди мають свій непопулярний бік, в тому числі і у вигляді падіння рейтингів. 

«Нам дісталося непроста спадщина. Питання стояло не про чиїсь політичні амбіції, а про майбутнє української держави, визначення курсу розвитку країни. Конкретні кроки команди Президента України за 2010 рік оцінюю дуже позитивно», - прокоментував він.

На питання про свою можливу участь у виборах 2012 року Юрій Сапронов відповів так: «Сьогодні я член команди Михайла Добкіна, його заступник, з січня цього року - член Партії Регіонів. Я командний «гравець», вмію підпорядкувати свої особисті інтереси інтересам команди. Можу сказати, що мене цікавить тільки моя сьогоднішня робота, і це - найважча робота, яку мені доводилося виконувати за неповних 48 років життя. Будь-які рішення про мою подальшу роботу будуть прийматися виключно за погодженням з губернатором».

Теги