Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогоднішня конференція покликана підняти величезний пласт проблем духовного плану та запропонувати шляхи їх вирішення. Михайло Добкін

Сьогоднішня конференція покликана підняти величезний пласт проблем духовного плану та запропонувати шляхи їх вирішення. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін у ході відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відродження духовності в сучасному суспільстві: взаємодія Церкви та освіти» підкреслив величезне значення, яке мають подібні заходи для зміцнення духовності Слобожанщини та України в цілому.

«Для мене велика честь брати участь у цьому заході, адже Всеукраїнська науково-практична конференція покликана підняти величезний пласт проблем морального, духовного плану та запропонувати шляхи їх вирішення.

Символічно, що цей авторитетний форум проходить в рамках святкування 90-річчя Митрополита Харківського і Богодухівського Никодима, людини, яка доклала багато зусиль для духовного пробудження України в цілому та Слобожанщини в зокрема. Служачи Святій Православній церкві, він вносить величезний внесок у відродження та зміцнення християнських чеснот - милосердя, співчуття, любові до ближнього. За це його, видатного церковного служителя, громадського діяча, богослова, письменника, поета люблять православні віруючі і поважають представники інших конфесій», - підкреслив голова області.