Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прибирання окружної дороги планується завершити до кінця квітня

Прибирання окружної дороги планується завершити до кінця квітня

Особливу увагу буде приділено санітарній очистці окружної дороги навколо міста Харкова, і особливо - прилеглих до неї територій. Про це повідомив в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.  

«Це, в першу чергу, завдання наших підприємств, які займаються благоустроєм дороги. На жаль, крім тих узбіч, які знаходяться у сфері відповідальності «Служби автомобільних доріг» і «Облавтодору», також у нас є райони, поля і території яких знаходяться на сьогоднішній день у незадовільному стані», - зазначив заступник голови ХОДА. 

За його словами, передбачається закріплення організацій, підприємств та управлінь Харківського і Дергачівського районів з приведення прилеглої до окружної автомобільної дороги території в належний стан. Державне управління охорони навколишнього середовища встановлює контроль за проведенням заходів з прибирання, і буде займатися координацією всієї роботи по очищенню прилеглої території біля окружної дороги. 

«Я думаю, що ми до кінця квітня всю окружну приведемо в порядок, і вона буде виглядати не гірше, ніж виглядала восени, коли була відкрита відремонтована окружна дорога», - заявив Валентин Дулуб.