Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Шурма запропонував провести загальнонаціональні навчання з організації обслуговування фан-зон

Ігор Шурма запропонував провести загальнонаціональні навчання з організації обслуговування фан-зон

Під час установчого засідання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення Євро-2012 заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма розповів про організацію медичного обслуговування основної фан-зони м.Харкова, яка буде розташована на площі Свободи і вміщуватиме від 70 до 160 тис. осіб.

«Тут буде розгорнуто 2 медичні пункти та забезпечено постійне чергування 4 бригад швидкої допомоги. Крім того, за 800 метрів розташована Обласна клінічна лікарня, яка дасть нам змогу у випадку необхідності оперативно забезпечити стаціонарне лікування хворих чи постраждалих. На пл. Свободи практично 1 раз на квартал відбуваються масові заходи, які відвідують 100 тис. та більше людей. За 5 років проведення таких заходів схема роботи нами повністю відпрацьована. За цей час ми переконалися, що більшої потреби у забезпеченні медиками немає», - зазначив Ігор Шурма.

Заступник голови ХОДА запропонував провести загальнонаціональні навчання з організації обслуговування фан-зон. «Ми можемо започаткувати загальні навчання з роботи у фан-зонах. Наприклад, такі навчання можна було б провести під час чвертьфінальних матчів донецького «Шахтаря» та київського «Динамо» у Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Це дало б можливість набути досвіду з обслуговування фан-зон. Безпосередньо перед чемпіонатом Європи це буде важко робити», - підкреслив Ігор Шурма.

Теги