Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський регіон має найкращий показник з реалізації програми «Доступне житло». Валентин Дулуб

Харківський регіон має найкращий показник з реалізації програми «Доступне житло». Валентин Дулуб

«Минулий рік був перехідним, коли пішла одна влада і прийшла інша. Це не добре вплинуло на питання будівництва в регіонах, в тому числі і за програмою «Доступне житло». Ми змогли розпочати реалізацію програми, коли був прийнятий бюджет на 2010 рік. З виділених на будівництво доступного житла 9 млн. грн. ми повернули 6 млн. грн., а 3 млн. грн. використали на придбання 36 квартир, які здали черговикам до кінця календарного року», - повідомив 23 березня в програмі «Ранковий ексклюзив»  заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.  

Також він зазначив, що з реалізації програми «Доступне житло» Харківський регіон демонструє кращий показник по всій Україні. «Підсумок року показав, що краще за всіх спрацював Харківський регіон, у нас був найкращий показник. Реалізувати 36 квартир за програмою доступного житла не зміг жоден регіон України», - підкреслив Валентин Дулуб. 

За його словами, на сьогоднішній день в Харківському регіоні налічується більше 1000 черговиків, що бажають взяти участь у програмі «Доступне житло».