Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми прагнемо до забезпечення абсолютної безпеки та правопорядку. Василь Хома

Ми прагнемо до забезпечення абсолютної безпеки та правопорядку. Василь Хома

Як зазначив сьогодні під час брифінгу за підсумками установчого засідання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу заступник голови Харківської облдержадміністрації - керівник апарату Василь Хома, головним завданням штабу є координування діяльності всіх структур, що відповідають за правопорядок. «Головне завдання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу - скоординувати діяльність всіх структур так, щоб всі поставлені завдання вирішувалися ефективно. Кожен процес має бути доведений до досконалості, - підкреслив Василь Хома. - Усі плани і моделі будуть відпрацьовуватися постійно, цей процес буде динамічним. Основна мета відпрацювання - забезпечення абсолютної безпеки та правопорядку. Ми будемо прагнути цього».  

Також заступник голови ХОДА зазначив, що основний принцип роботи УЄФА в плані безпеки - недопущення будь-яких позаштатних ситуацій. «Ми обговорювали різні питання, моделювали ситуації різних надзвичайних обставин, але найважливіше і головне - ми повинні так відпрацювати всі заходи, щоб у нас не виникало ніяких надзвичайних ситуацій, - заявив Василь Хома. - Робота штабу в першу чергу буде спрямована на відпрацювання планів та заходів, які б забезпечили безпеку і правопорядок». 

 Заступник голови Харківської облдержадміністрації запевнив, що підготовка Харкова проводиться на високому рівні. «Всі завдання, які стосуються фінансування, будуть вирішені. Все буде підготовлено вчасно», - заявив він.
 

Теги