Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовольчий баланс буде предметом особливої ​​уваги місцевої влади. Михайло Добкін

Продовольчий баланс буде предметом особливої ​​уваги місцевої влади. Михайло Добкін

Як зазначив 21 березня в ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, найближчим часом в Харківській області особлива увага буде приділятися продовольчому балансу. «Продовольчий баланс буде предметом особливої ​​уваги місцевої влади.Я впевнений, що ми підійдемо до створення регіональних резервних фондів для того, щоб не мати ніяких проблем з дефіцитом того чи іншого продукту, який складає значну частину раціону жителів нашої області», - підкреслив голова обладміністрації.

За словами Михайла Добкіна, в нинішніх умовах дефіцит того чи іншого виду продуктів попереджається за допомогою переговорів з власниками.

«Ми зверталися до власників того чи іншого продукту й намагалися знайти слова, які б допомогли залишити необхідні області запаси в межах регіону. Але це не системна робота, а тут необхідна профілактика подібних ситуацій, щоб ми могли передбачити дефіцит того чи іншого продукту виходячи з прогнозів по урожаю, як це завжди робилося раніше», - зазначив він.