Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вхід в реконструйований парк ім. Горького буде безкоштовним

Вхід в реконструйований парк ім. Горького буде безкоштовним

Сьогодні під час прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у відповідь на запитання журналістів про ймовірність платного входу в оновлений парк ім. Горького заявив: «Я не можу вам сказати, що атракціони будуть безкоштовними, але запевняю, що вхід в парк ім. Горького буде вільним». 

Михайло Добкін повідомив, що на сьогоднішній момент є рішення Харківської міської ради про виділення 30 млн. грн. і Харківської обласної ради про виділення 10 млн. грн. на реконструкцію парку. «Я думаю, що решта фінансування буде за рахунок меценатів, - зазначив він. - Ми сьогодні ведемо переговори з усіма впливовими харків'янами, що живуть за межами Харкова. Я впевнений, що ми зберемо ці гроші». 

Також керівник області нагадав, що план детальної реконструкції парку ім. Горького був представлений широкому колу громадськості. «Він був не просто презентований територіальній громаді, він був виставлений у метро, де кожен бажаючий міг ознайомитися з макетом, і зрозуміти, як це буде працювати», - доповнив він.