Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На промисловий комплекс припадає 43% загального обсягу інвестицій в Харківській області

На промисловий комплекс припадає 43% загального обсягу інвестицій в Харківській області

У 2010 році промислові підприємства Харківської області вели активну інвестиційну політику. Так, за січень-вересень 2010 року промисловістю регіону було освоєно майже 2 мільярди гривень, за підсумками року в цілому очікується сума в 3 мільярди гривень.

Про це повідомив сьогодні під час спільного засідання колегії обласної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

«Поліпшення роботи всього промислового комплексу в значній мірі залежить від інвестиційних вкладень в основний капітал, з яких майже 80% - це власні кошти підприємств. На промисловий комплекс припадає 43% загального обсягу інвестицій в області, з них близько 70% припадає на 3 основних галузі: видобуток корисних копалин, виробництво харчових продуктів та машинобудування.

Також хочу повідомити, що в цьому році згідно з нашою домовленістю з НАК «Нафтогаз України» в паливно-енергетичний комплекс області буде вкладено 1,5 мільярда гривень», - повідомив Володимир Бабаєв.