Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХНУРЕ відбувся круглий стіл з розвитку кластеру інформаційно-комунікаційних технологій

В ХНУРЕ відбувся круглий стіл з розвитку кластеру інформаційно-комунікаційних технологій

З ініціативи заступника голови ХОДА Юрія Сапронова 15 березня поточного року в Харківському національному університеті радіоелектроніки відбувся круглий стіл «Кластер ІКТ: інноваційні проекти харківських розробників, концепція створення IT-парку «Інтелектроніка», плани розвитку Кластеру інформаційно-комунікаційних технологій».  

У роботі круглого столу взяли участь підприємства - члени Європейської Бізнес Асоціації, керівники інноваційних компаній, вчені університету.

У ході засідання розглядалися плани розвитку кластеру інформаційно-комунікаційних технологій в Харківській області, роль IT-парку «Інтелектроніка» і дата-центру у розвитку інноваційної інфраструктури Харківського регіону та можливі проекти, які можуть бути реалізовані в IT-парку. 

За результатами дискусії учасники круглого столу ухвалили рішення створити робочу групу, яка проведе збір заявок підприємств про участь у Кластері ІКТ і пропозицій про підвищення його конкурентоспроможності. Результати роботи робоча група представить на круглому столі в квітні 2011 р.

Заявки на участь у Кластері ІКТ приймаються в офісі IT-парку «Інтелектроніка» за адресою: просп. Леніна, 16, Харків 61166, Україна, тел.: (057) 702-11-33, (050) 501-36-66, е-mail: Dudka.Alex @ gmail.com

Офіційна сторінка IT-парку «Інтелектроніка»: www.intellectronics.com.ua