Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся круглий стіл «Роль ґендерної просвіти на сучасному етапі»

Відбувся круглий стіл «Роль ґендерної просвіти на сучасному етапі»

17 березня в Музеї історії Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна відбувся круглий стіл «Роль ґендерної просвіти на сучасному етапі» за участю керівників районних (міських) ґендерних ресурсних центрів та представників громадських організацій ґендерного спрямування. Як зазначила заступник начальника Головного управління – начальник управління у справах сім’ї та молоді Харківської облдержадміністрації Лариса Козлова, даний захід має за мету підбиття підсумків Ґендерного марафону «Ми рівні, бо ми того гідні!», що був присвячений 100-річчю Міжнародного дня прав жінок 8 Березня, та окреслення планів подальшої взаємодії в сфері ґендерної просвіти.

Учасники та учасниці заходу взяли участь в обговоренні піднятих питань, ознайомилися із виставкою «100 років – 100 історій», отримали інформаційні та методичні матеріали.

Довідка. Ґендерний марафон проводився у Харківській області вдруге і мав на меті привернення уваги журналістів, держслужбовців, освітян, студентства та молоді до ґендерної проблематики. Під час марафону відбулася прес-конференція в прес-центрі облдержадміністрації, екскурсії виставкою «100 років – 100 історій», зустрічі із студентською молоддю, семінари для студентів з ґендерної просвіти, презентації обласного ґендерного ресурсного центру та Музею історії жіноцтва, історії жіночого та ґендерного руху.

Теги