Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчим часом буде відкрито пряме авіасполучення між Харковом і Львовом

Найближчим часом буде відкрито пряме авіасполучення між Харковом і Львовом

Харківська і Львівська область починають активну співпрацю у різних сферах. Як зазначив сьогодні в ході прес-конференції голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, найближчим часом буде відкрито пряме авіасполучення між Харковом і Львовом. «Ми знаємо, що в Харкові є прекрасний новий термінал. У листопаді-грудні цього року, коли ми закінчимо роботи в своєму аеропорті, ми відкриємо прямий авіарейс «Харків - Львів». Дуже важко їхати більше 20 годин потягом. Іноді це заважає нашій співпраці», - сказав він. 

Крім того, голова Львівської ОДА зазначив, що відповідно до двосторонніх домовленостей між Львівською та Харківською областями відбудеться підписання угоди про співпрацю між Золочівським районом Харківської області та Золочівським районом Львівської області, а також планується організувати обмін студентами між двома регіонами.

«Ми плануємо залучити начальників управлінь освіти ОДА Львівщини та Харківщини, щоб харківські студенти приїздили вчитися у Львів. Ми знаємо, що у Харкові навчається багато львів’ян, та хочемо, щоб цей процес не був одностороннім», - підкреслив він.