Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області ведеться персональна робота з кожним боржником. Валентин Дулуб

В Харківській області ведеться персональна робота з кожним боржником. Валентин Дулуб

«До методу відключення боржників за спожиті енергоносії ми підходимо вкрай обережно. Ми можемо відключати тільки госпрозрахункових споживачів, а також з деякі бюджетні організації. Населення ми не відключаємо, а передаємо позиви до суду», - підкреслив в ході програми «Ранковий ексклюзив» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. 

За його словами, з кожним боржником ведеться персональна робота. «Все це робиться для того, щоб людина могла розрахуватися за спожиті енергоносії на протязі кількох місяців. Такі питання вирішуються в кожному конкретно взятому випадку», - додав він.

Також він зазначив, що існує такий вид оплати, як субсидії. «Сьогодні система видачі субсидії в країні є спрощена, процентні співвідношення зменшені. На сьогоднішній день в нас 85% - 90% населення, які подаюсь заявку на субсидію задовольняються. 10-15% заявників потребують більш детального розгляду, - повідомив Валентин Дулуб.

- Сьогодні Харківська область займає перше місце в Україні по кількості призначених субсидій. В нашому регіоні дуже добре відпрацьований механізм видачі субсидій, тому в нас такий високий результат по розгляду цих заяв».
 

Теги