Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оперна та балетна трупи ХНАТОБ прибули до Львова

Оперна та балетна трупи ХНАТОБ прибули до Львова

Сьогодні оперна та балетна трупи Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка на чолі з директором Любов'ю Морозко прибули до Львова у рамках акції «Харків-Львів: мистецтво об'єднує серця!»  

На вокзалі харків'ян зустріли генеральний директор Львівського театру опери та балету ім. С.А. Крушельницької Тадей Едер і начальник управління культури Львівської облдержадміністрації Сергій Бурко. «Така акція вперше проходить у нас, і ми дуже раді вітати на своїй землі артистів Харківського театру опери та балету, які приїхали зі своїми виставами», - зазначив Тадей Едер. 

У свою чергу, Любов Морозко повідомила, що акція була позитивно сприйнята як у Львові, так і в Харкові. «Хочу подякувати усім, завдяки кому ця акція може бути реалізована і ми сьогодні можемо сказати: ми є, і нас об'єднує мистецтво, сцена і любов до України», - сказала директор ХНАТОБ. 

Харківські артисти представлять у Львові дві вистави: 16 березня - оперу Олександра Бородіна «Князь Ігор» і 17 березня - балет Фікрета Амірова "Тисяча і одна ніч».