Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця 2011 року буде завершено підготовку 90% об'єктів, які необхідні до Євро-2012. Юрій Сапронов

До кінця 2011 року буде завершено підготовку 90% об'єктів, які необхідні до Євро-2012. Юрій Сапронов

«2011-й рік буде визначальним у підготовці регіону до Євро-2012. До кінця 2011 року буде завершено підготовку 90% об'єктів, які необхідні до проведення чемпіонату. Всі роботи на об'єктах Євро-2012 йдуть згідно з графіками», - зазначив 14 березня на прес-конференції заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.

За його інформацією, на реконструкцію стадіону «Олімпік» у П'ятихатках, який разом з п'ятизірковим готелем «Superior golf club» складе одну з транзитних баз для команд-учасниць чемпіонату, з обласного бюджету виділено 5 млн.грн. Зокрема, на стадіоні планується реконструювати підтрибунні приміщення, душові, роздягальні, глядацькі місця, футбольне поле.

Юрій Сапронов відзначив, що також немає ніяких проблем при проведенні робіт на навчально-тренувальній базі, яку будує Південна залізниця на території пансіонату «Сонячний». «Незважаючи на дуже велике навантаження, яке цього року лягло на Південну залізницю у зв'язку з необхідністю підготовки платформ, терміналів по шляху проходження на Київ, Донецьк, залізничного полотна під нові поїзди, будівництва п'яти тягових підстанцій, немає підстав говорити про те, що при будівництві бази «Сонячний» можуть виникнути проблеми»,- підкреслив Юрій Сапронов.

Заступник голови ХОДА також повідомив, що в Харкові вже активно працюють менеджери збірних Іспанії, Португалії і Швеції, які шукають базу для розміщення команд під час проведення Євро-2012.