Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Першотравнева гімназія визнана "Сучасною освітньою установою-2011"

Першотравнева гімназія визнана "Сучасною освітньою установою-2011"

Гімназія с. Першотравневе Зміївського району отримала диплом "За активну участь в інноваційній модернізації національної системи освіти" Другої Міжнародної виставки "Сучасні навчальні заклади - 2011", яка відбулась в Києві з 2 по 4 березня. Першотравнева гімназія також внесена в каталог сучасних навчальних закладів - 2011.  

У виставці брали участь 750 навчальних закладів з 11 країн світу, у тому числі 120 вузів. Виставка проводилася Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук і компанією "Виставковий світ". Першотравнева гімназія брала участь у такому представницькому форумі вперше. Пропозиція поділитися своїм досвідом і долучитися до світового інноваційного процесу у сфері освіти гімназія отримала як така, що посіла 1 місце в Харківському обласному конкурсі "Освіта ХХІ століття".

"Школі з невеликою кількістю учнів, розташованій у сільській місцевості, де не буває щедрих спонсорів, дуже важко потрапити на подібний захід, навіть якщо їй є чим поділитися з педагогічним світом. Досвід, накопичений вчителями нашої гімназії, ми представляли на виставці 36 різними брошурами, оформили стенд, оплатили квиток учасника ", - повідомив директор гімназії с. Першотравневе Валентин Кондратюк. 

Директор висловив подяку за підтримку голові Зміївської райдержадміністрації Євгену Мураєву і районному відділу освіти, без чиєї допомоги участь гімназії у виставці була б неможливим. 

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник ознайомився з експозицією навчальних закладів Харківської області та побажав керівництву та колективу гімназії натхнення і подальших успіхів.