Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Модель роботи Близнюківської ЦРЛ як комунального підприємства потребує доопрацювання та коригування. Ігор Шурма

Модель роботи Близнюківської ЦРЛ як комунального підприємства потребує доопрацювання та коригування. Ігор Шурма

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма зустрівся з колективом Близнюківської центральної районної лікарні, на базі якої з 2006 року опрацьовується модель роботи закладу охорони здоров’я як комунального підприємства.

Як зазначив Ігор Шурма, модель роботи комунального підприємства потребує доопрацювання та коригування. «Як показала практика, ця модель роботи медичного закладу має право на життя, але такий експеримент потрібно було проводити в більш економічно стабільному та менш віддаленому від обласного центру та основних автошляхів районі. Крім того, не можна було кидати медичний заклад напризволяще, а з часу початку експерименту ніхто не надавав жодної допомоги. Обласна влада не залишить без уваги і допомоги медицину Близнюківського району», - підкреслив Ігор Шурма.

Під час зустрічі з колективом лікарні Ігор Шурма передав медикам району фельдшерські сумки-укладки з набором медикаментів та розхідних матеріалів, а також слухові апарати для забезпечення людей, які внесені до відповідного реєстру.

Теги