Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми змінюємо філософію надання медичної допомоги на території Харківської області. Михайло Добкін

Ми змінюємо філософію надання медичної допомоги на території Харківської області. Михайло Добкін

У Харківській області триває робота, яка покликана зробити медичну допомогу доступною кожному мешканцю регіону. З цією метою в сільській місцевості відкриваються ФАПи та медичні амбулаторії, а всі медустанови області обладнуються новою технікою. Також вирішується питання санавіації.

Про це 10 березня під час програми «Час влади» на обласному телебаченні повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«Харків готовий прийняти необхідну авіатехніку, ми дали гарантію, що обладнаємо всі вертолітні площадки для того, щоб приймати санітарну авіацію в разі потреби.

І це не пов'язано з Євро-2012, це питання порятунку життя будь-якої людини, який живе в найвіддаленішому куточку Харківської області. Це є черговим свідченням того, що ми змінюємо філософію надання медичної допомоги на території Харківської області. Будь-якій людині в разі необхідності буде доступна будь-яка медична установа», - підкреслив він.

За словами голови області, в 2011 році не будуть знижені обсяги робіт з обладнання медичних установ новою технікою, а також з ремонту будівель. Завдяки цій роботі міжнародне співтовариство позитивно оцінює медицину Харківської області.

«Директор УЄФА з питань Євро-2012 Мартін Каллен дуже схвально відгукнувся про харківську медицину. Тривалий час він не знав, скільки зроблено для забезпечення всіх наших гарантій перед Євро-2012 в плані медичного обслуговування, а одержавши цю інформацію, був приємно здивований», - зазначив Михайло Добкін.