Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував фінальний етап І Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Стартував фінальний етап І Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

У Харкові на базі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди відбулося урочисте відкриття фінального етапу І Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У фінал конкурсу вийшли 55 учнів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації, які стали переможцями обласного етапу.

Як повідомляє офіційний сайт ГУ освіти та науки ХОДА, у церемонії нагородження переможців взяли участь начальник управління Роман Шаповал, ректори та провідні викладачі вищих навчальних закладів області, керівники районних та міських методичних об’єднань учителів української мови та літератури, учителі-словесники, члени громадських організацій.

Переможці та призери обласного етапу конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки, а 47 викладачів, які підготували учасників обласного етапу, нагороджені грамотами Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації та дипломами оргкомітету конкурсу.