Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спільними зусиллями обласної влади та прокуратури у 2010 році повернуто 105 млн.грн. боргів із зарплати. Ігор Шурма

Спільними зусиллями обласної влади та прокуратури у 2010 році повернуто 105 млн.грн. боргів із зарплати. Ігор Шурма

У 2010 році за фактами умисної невиплати заробітної плати та вчинення інших злочинів у сфері оплати праці органами прокуратури порушено 95 кримінальних справ, з яких 82 направлено до суду; за 857 документами реагування до відповідальності притягнуто 573 посадовці; погашено майже 105 млн.грн. заборгованості із виплати зарплати. Про це сьогодні повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

«2010 рік став роком координації зусиль Пенсійного фонду, управління праці ХОДА та райдержадміністрацій, органів прокуратури, територіальної інспекції праці у роботі з погашення боргів із заробітної плати. Спільна робота призвела до того, що прокуратура надзвичайно активно допомагає обласній владі забезпечити права громадян на своєчасне отримання зарплати», - підкреслив Ігор Шурма.

Він також повідомив, що з початку 2011 року за фактами умисної невиплати заробітної плати та вчинення інших злочинів у сфері оплати праці органи прокуратури порушили 9 кримінальних справ, до відповідальності притягнуто 14 посадових осіб, погашено майже 2,5 млн.грн. боргів із зарплати.