Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров відвідав заклади освіти району

Голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров відвідав заклади освіти району

Голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров 2 березня побував з робочим візитом в закладах освіти району. Основним завданням, яке ставить перед собою районна влада, є забезпечення сталого функціонування закладів освіти в зимовий період. За результатами огляду Олександр Гусаров відзначив, що всі навчальні й дитячі заклади забезпечені якісним гарячим харчуванням. « Діти мають добре харчуватися, адже вони рухливі і потребують багато енергії, а особливо з урахуванням нинішньої морозної зими», – зазначив він.

Також голова райдержадміністрації акцентував увагу на постійному контролі відвідування дітьми освітніх закладів: «Сьогодні в нашому районі спостерігається низький рівень захворюваності учнів, але слід постійно моніторити ситуацію, адже здоров’я дітей дуже важливе і учбовий процес має бути сталим і безперервним».

В ході візиту глава району висловив нарікання щодо недотримання температурного режиму в Артемівському НВК. Він дав доручення начальнику відділу освіти та директору закладу вжити необхідних заходів щодо забезпечення контролю за використанням твердого палива, щоб в подальшому уникнути подібних прикрощів.

Відвідуючи Печенізький дитячий будинок змішаного типу для дітей шкільного та дошкільного віку, Олександр Гусаров акцентував увагу на необхідності проведення капітального ремонту приміщення закладу. «Це діти, котрі позбавлені материнської і батьківської ласки і турботи, тому ми маємо створити всі умови, щоб забезпечити їм комфортне перебування у цьому будинку. Нам необхідно зробити капітальний ремонт будівлі і я буду цим серйозно займатися», – сказав Олександр Гусаров.

Теги