Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До відома районів області доведені прогнозовані площі посівів ярих сільськогосподарських культур під урожай 2011 року

До відома районів області доведені прогнозовані площі посівів ярих сільськогосподарських культур під урожай 2011 року

2-3 березня заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук проводить наради-співбесіди із заступниками голів районних державних адміністрацій та начальниками районних управлінь агропромислового розвитку, на яких до керівників доводяться прогнозовані площі посівів ярих сільськогосподарських культур під урожай 2011 року (згідно Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу області на 2011 рік).

На необхідності цього заходу Віталій Володимирович наголошував ще під час проведення круглого столу з питань підготовки господарств області до весняно-польових робіт: « Це продиктовано ситуацією, що склалася в області і в Україні в цілому (та й за її межами) щодо забезпечення населення продовольчими товарами та цінами на них.

Враховуючи сказане, ще раз підкреслюю - рекомендовані посівні площі це мінімум, який повинен бути виконаний. Цукрові заводи повинні бути забезпечені сировиною, населення - картоплею, овочами, крупами в повному асортименті, тваринництво - якісними кормами. Площі посівів повинні гарантувати це за будь-яких погодних умовах, включаючи найбільш несприятливі».