Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лише об’єднавши зусилля можливо подолати біду. Ігор Шурма

Лише об’єднавши зусилля можливо подолати біду. Ігор Шурма

Сьогодні у Харкові відбулася благодійна акція, в рамках якої були вручені слухові апарати 15 дітям з різних регіонів України, в т.ч. 8 мешканцям Харківської області, та проконсультовані 4 дитини з важкою щелепно-лицьовою патологією, в т.ч. 2 мешканці Харківської області. Участь у заході взяв заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. «Часткова або повна втрата слуху – це велика біда. Для того, щоб її подолати замало зусиль облдержадміністрації чи окремих бізнес-структур, які намагаються надати благодійну допомогу. Лише спільними зусиллями влади та соціально відповідального бізнесу можна подолати цю проблему. У нашій роботі ми постійно намагаємося знайти людей доброї волі, для яких соціальна складова є беззаперечним атрибутом їхнього бізнесу, і, на щастя, в Харківській області є чимало таких благодійників», - зазначив Ігор Шурма.

Під час благодійної акції Слуховими апаратами забезпечені діти-сироти, діти з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей, де батьки страждають на глухоту. Усі діти мають двостороннє ураження слуху та вік до 2,5 років. Діти, які мають важкі ураження щелепно-лицьової системи, проконсультовані завідувачем відділенням дитячої щелепно-лицьової хірургії національної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» Наталією Тітруєвою.

Довідка. Організатор акції - громадська благодійна організація Всеукраїнська Асоціація жінок «За генофонд України», яка зареєстрована у Міністерстві юстиції України у 1994 році і об'єднує матерів тяжко хворих дітей, дітей-інвалідів, одиноких матерів та інших небайдужих людей. Такі акції вже відбулися в Івано-Франківській та Одеській областях.