Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увага, яка сьогодні приділяється селу з боку держави, поверне Золочівщині колишню славу сільськогосподарського району. Ігор Горішній

Увага, яка сьогодні приділяється селу з боку держави, поверне Золочівщині колишню славу сільськогосподарського району. Ігор Горішній

1 березня 2011 року відбулася прес-конференція голови Золочівської райдержадміністрації Ігора Горішнього для місцевих засобів масової інформації з нагоди першої річниці перебування на посаді Президента України Віктора Януковича. В ході зустрічі керівник району зупинився на основних внутрішньо-політичних досягненнях держави за минулий рік. При цьому він відзначив і позитивні зміни, які відбулися в житті району за цей період.

Як відзначив Ігор Іванович, сьогодні в державі побудована ефективна і дієва вертикаль влади, існує тісна взаємодія між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Це дало змогу закласти міцний фундамент для масштабних економічних перетворень і системних реформ. Лише їх комплексне впровадження дасть можливість підняти нашу державу до рівня європейських країн.

Перед керівництвом району сьогодні стоять серйозні завдання: відновлення роботи державного підприємства «Івашківський спиртзавод», нарощення обсягів сільськогосподарського виробництва, в тому числі - тваринницької галузі, продовження газифікації населених пунктів району, відкриття дошкільних навчальних закладів. Голова райдержадміністрації сподівається, що та увага, що сьогодні приділяється селу з боку держави, поверне Золочівщині колишню славу сільськогосподарського району.