Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У квітні в Харківській області стартує третій етап Малих олімпійських ігор

У квітні в Харківській області стартує третій етап Малих олімпійських ігор

На даний момент в Харківській області вже завершилися шкільні та районні змагання в рамках Малих олімпійських ігор, і в квітні стартує третій етап - зональний. Харківська область поділена для цих змагань на 6 зон, включаючи місто Харків, оскільки в поточному навчальному році Малі олімпійські ігри проводяться спільно областю і містом. Фінал змагань відбудеться в травні, коли за перемогу боротимуться 6 команд з області та 3 - з міста.

Про це 2 березня під час програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо повідомив заступник начальника ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Геннадій Хохлов.

За його словами, основна мета Малих олімпійських ігор - це залучення дітей до здорового способу життя.

«Малі олімпійські ігри, перш за все, націлені на те, щоб діти отримали задоволення від активних вправ, щоб у них з'явився інтерес згодом серйозно займатися спортом. У цих змаганнях немає таких видів, як легка атлетика, плавання, зате є різні естафети, конкурси, в тому числі і за підтримки батьків.Тому ми сподіваємося, що величезна кількість дітей, які взяли участь у цих змаганнях, прийдуть в спортивні школи, секції і почнуть серйозно займатися яким-небудь видом спорту», - зазначив Геннадій Хохлов.