Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розгляд звернень громадян в обласній державній адміністрації повинен бути об'єктивним та неупередженим. Василь Хома

Розгляд звернень громадян в обласній державній адміністрації повинен бути об'єктивним та неупередженим. Василь Хома

1 березня 2011 року в Харківській районній державній адміністрації заступником голови – керівником апарату обласної державної адміністрації Василем Хомою було проведене виїзне засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян обласної державної адміністрації, на якому розглянуто питання стосовно конфліктної ситуації, що виникла навколо садових товариств «Ветеран» та «Геліантус».

На засіданні були присутні члени садових товариств, керівництво та посадові особи Харківської райдержадміністрації, представники Харківського РВ ГУ МВС України в Харківській області, прокуратури Харківського району. За результатами розгляду голові Харківської райдержадміністрації було надане доручення провести службове розслідування щодо начальника відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Харківської районної державної адміністрації Орлової Наталії Олександрівни та проінформувати обласну державну адміністрацію про результати службового розслідування не пізніше ніж у двотижневий термін.

Представникам правоохоронних органів та прокуратури доручено здійснити перевірку матеріалів, наданих заявниками. Вирішення зазначених питань знаходиться на особистому контролі Василя Хоми.