Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У цьому році відновлять роботу декілька раніше закритих дитячих оздоровчих таборів

У цьому році відновлять роботу декілька раніше закритих дитячих оздоровчих таборів

Як повідомив сьогодні в ході засідання обласного штабу з питань підготовки і проведення літньої оздоровчої кампанії 2011 року заступник голови ХОДА Євген Савін, в цьому році відновлять роботу декілька раніше закритих дитячих оздоровчих таборів. Зокрема, станом на 1 березня повністю підтвердили наміри про відновлення роботи два табори: «Дружба» Красноградського району та «Полёт» заводу «Південкабель» (Чугуївський район).

Крім того, за інформацією Євгена Савіна в першій декаді березня адміністрацією і профкомом ДП «Завод ім.Малишева» буде розглянуто питання про відновлення роботи табору «Червона гвоздика» (Харківський район). Також в 2011 році планується організувати літній табір для дітей у санаторії «Березовські мінеральні води». Табір зможе приймати приблизно 100 дітей за зміну.

Євген Савін також повідомив, що між Харківською райдержадміністрацією та адміністрацією харківського комунального підприємства «Міськелектротранс» проведено перший етап переговорів про передачу в часткову власність району табору «Лісова галявина». Власник табору підтвердив свою готовність передати табір з балансу підприємства у встановленому порядку.

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін дав доручення голові Харківської РДА Віталію Збукарю оперативно провести процедуру передачі і підготувати табір до роботи під час оздоровчого сезону 2011 року.