Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надзвичайного і Повноважного Посла України у Франції Олександра Купчишина запрошено на ІІІ Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень»

Надзвичайного і Повноважного Посла України у Франції Олександра Купчишина  запрошено на ІІІ Міжнародний кінофестиваль «Харьковская сирень»

У рамках ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» до Харкова приїде багато відомих у різних сферах людей. У першу чергу мова йде про діячів мистецтва, але крім них гостями фестивалю стануть також відомі політики, дипломати, керівники різних організацій. Зокрема, в травні 2011 року Харків планують відвідати Надзвичайний і Повноважний Посол України у Французькій Республіці Олександр Купчишин і директор Українського культурного будинку при Посольстві України у Франції Олег Яценківський.

Про це в ході прес-конференції 1 березня повідомила начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич.

«Ми запросили Олександра Купчишина та директора Українського культурного центру при Посольстві України у Франції Олега Яценківського відвідати у травні фестиваль «Харьковская сирень». Вони дали попередню згоду, причому пан Яценківський сказав, що для нього культурна Харківщина - це відкриття, тому що він тільки прийшов на цю посаду і досі мало знав про українські міста», - зазначила Вікторія Маренич.

За її словами, на даний момент підтвердили свою участь у фестивалі П'єр Карден, який представить у Харкові свій молодіжний театр з виставою «Казанова», та П'єр Рішар з сином. Знаменитий актор зіграє в Харкові у власному спектаклі, а його син познайомить гостей фестивалю з французькою музикою.

Крім цього вже втретє гостею фестивалю стане знаменита французька актриса Мілен Демонжо.