Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чугуївщина – найбільш активний споживач книжкової продукції

Чугуївщина – найбільш активний споживач книжкової продукції

В центрі міста Чугуєва розпочала роботу перша в 2011 році експозиція пересувної книжкової виставки – ярмарку «Харківські видавці – районам області», започаткованої в минулому році обласною державною адміністрацією. Виставку-ярмарок відкрили заступник начальника управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Василь Жигалко та заступник Чугуївського міського голови Тетяна Вінник. У відкритті також взяли активну участь керівники відділів освіти та культури райдержадміністрації та міської ради.

Тетяна Вінник відзначила, що чугуївцям потрібна ця виставка-ярмарок, де кожен бажаючий може придбати необхідну якісну книгу. Василь Жигалко зазначив, що невипадково саме з Чугуєва розпочинається проведення книжкової виставки-ярмарку, адже за підсумками її роботи у 2010 році жителі міста Чугуєва та Чугуївського району виявилися найактивнішими споживачами книжкової продукції.

Підбірку книг, традиційно підготовлену управлінням для чугуївських бібліотек, Василь Жигалко передав представникам міської та районної влади.