Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Грати перед французькою аудиторією було дуже цікаво. Сергій Журавльов

Грати перед французькою аудиторією було дуже цікаво. Сергій Журавльов

У ході прес-конференції 1 березня актори студентського театру «На Лермонтовській, 27», які 25 лютого представили в Парижі спектакль «Love Story», поділилися своїми враженнями про виступ перед французькою аудиторією.

Як зазначив виконавець головної ролі Сергій Журавльов, грати перед французькою публікою було дуже цікаво.

«Ми вдячні французькій аудиторії. Так, спочатку було важко подолати перепону між глядачем і актором, оскільки дещо незвична для нас сцена, було багато всіляких нюансів. Крім того, там були ті, хто розуміє російську мову, але були й такі, хто зовсім не знає її, тому ми намагалися передати весь зміст п'єси за допомогою емоцій. У цілому грати було дуже цікаво, і глядачі дуже добре сприйняли нашу виставу, по закінченню аплодували стоячи», - розповів він.

Як відзначила у свою чергу Оксана Дурандіна, акторам в Парижі довелося вносити виправлення в спектакль у зв'язку з особливостями сцени.

«Український культурний дім відрізняється від сцени, до якої ми звикли, тому по приїзду довелося залагоджувати деякі технічні моменти. У нас у виставі є музичний супровід, задіяний відеоряд, також довелося трохи перебудувати спектакль у зв'язку з тим, що на сцені є сходи. Але ми з цим впоралися, і результат сподобався публіці», - сказала вона.