Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Запрошуємо на свято Масляної!

Запрошуємо на свято Масляної!

6 березня о 12.00 в с.Коропово Зміївського району Харьківської області почнеться обласне культурно-мистецьке свято «Масляна на Короповых Хуторах». Свято буде проведено за ініціативою голови Зміївської районної державної адміністрації Євгена Мураєва та за підтримки голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна.

У ході свята гості зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх та розвагах. Так, на головному сценічному майданчику діятимуть атракціони «Льодяний стовп» та «Гомільшанська масляна». Крім цього гостей розважатимуть художні колективи області, зокрема, театр козаків «Хортиця» та циганський ансамбль «Черный жемчуг» із дресированим ведмедем.

На гостьовому майданчику глядачі зможуть побачити різноманітні анімаційні та розважальні програми: «Чаклунське коло», «Як у нас на УкраЇні», «Табір приходить на свято», «Сватання на масляну», «Козацьому роду нема переводу», «Святкові забави».

Для гостей свята працюватиме майданчик біля ковзанки, на якому працюватимуть спортивно-ігрові дитячі та сімейні програми. Окрім цього в програмі свята - катання на санях, обрядові хороводи та стрибки через вогнище, традиційне спалення найбільшого опудала Зими (13 метрів), пригощання млинцями.