Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ДП «Завод ім. Малишева буде новий керівник. Михайло Добкін

У ДП «Завод ім. Малишева буде новий керівник. Михайло Добкін

Корпорація «Укроборонпром» призначить нового керівника ДП «Завод ім.Малишева». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Упевнений, що в якості нового директора заводу буде підібраний професіонал. Ми попросили залишити на заводі ту команду, яку ми зібрали на підприємстві для виведення його з кризи. На підприємство вдалося запросити людей, які працювали ще разом генеральним директором Григорієм Малюком. «Укроборонпром» погодився залишити нинішню команду», - підкреслив голова ХОДА.

Він також повідомив, що генеральний директор «Укроборонпрома» Дмитро Саламатін запевнив, що завод буде збережений як єдине ціле, він не буде розділений на декілька виробничих майданчиків, не виділятимуться окремо підприємства, які приносять прибуток і які генерують збитки.

«Упевнений, з таким підходом, який існує сьогодні в державі завод буде забезпечений багатомільйонними замовленнями на найближчі 3-5 років», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова ХОДА також повідомив, що ситуація з виконанням «Заводом ім.Малишева» іракського контракту стабілізована. «Те, що давало збій, доопрацьовується і готується до передачі. Проблем з виконанням Україною іракського контракту немає», - зазначив Михайло Добкін.