Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках адміністративної реформи розробляється типова структура облдержадміністрацій

У рамках адміністративної реформи розробляється типова структура облдержадміністрацій

Як повідомив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, у рамках адміністративної реформи до початку квітня повинен завершитися етап реформування міністерств, і тоді до кінця квітня складеться чітке розуміння структури облдержадміністрації. «Я як член робочої групи з проведення адміністративної реформи в регіонах беру участь у розробці типової структури ОДА, яка буде запропонована всім областям. Можу сказати, що в деяких регіонах ці типові структури будуть пристосовані до існуючих особливостей», - зазначив Михайло Маркович.

Зокрема, в регіонах, які прийматимуть у себе чемпіонат Європи з футболу 2012 року, планується ввести посаду заступника голови ОДА з підготовки до Євро, оскільки ця ділянка роботи займає багато часу і сил, і пов'язана з частими поїздками до столиці. Всього ж в типовій структурі планується наявність трьох заступників голови ОДА - перший заступник, заступник та заступник-керівник апарату.

«Менша кількість заступників буде компенсована більш високим статусом директорів Департаментів, які планується створити замість Головних управлінь», - сказав Михайло Добкін.