Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрінеться з керівниками торговельних мереж та ринків, які підписали Меморандум порозуміння з ХОДА

Михайло Добкін зустрінеться з керівниками торговельних мереж та ринків, які підписали Меморандум порозуміння з ХОДА

Найближчим часом відбудеться зустріч голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна з керівниками торговельних мереж та ринків, які підписали Меморандум порозуміння з ХОДА. Як повідомив голова області в ході прес-конференції 28 лютого, в рамках зустрічі планується обговорити умови роботи ринків і торгових мереж після угоди, а також питання безпеки і розширення асортименту товарів за рахунок харківських виробників.

«У Харкові знаходиться 12 великих гіпермаркетів, головні офіси яких розташовані за межами області. За внутрішніми документами МНС контроль за такими об'єктами проводиться фахівцями, які знаходяться в Києві. Я не думаю, що з Києва краще видно проблеми з протипожежної безпеки об'єктів у Харкові, тому я хотів би, щоб ми про всяк випадок перевірили ще раз ситуацію, щоб у нас не сталося те, що було в Запоріжжі, де згорів гіпермаркет.

Крім цього я хочу поговорити з представниками торговельних мереж, чому не всі харківські виробники мають можливість віддавати їм свій товар на реалізацію. У першу чергу мова йде про молоко», - підкреслив Михайло Добкін.