Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опозиції, у повноцінному розумінні цього слова, в Харківській області немає. Михайло Добкін

Опозиції, у повноцінному розумінні цього слова, в Харківській області немає. Михайло Добкін

Сьогодні опозиції, в повноцінному розумінні цього слова, в Харківській області немає. Про це 28 лютого під час прес-конференції сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Є політичні сили, які намагаються опонувати владі, але в одних це не виходить, тому що вони дуже слабкі, а інші роблять це невміло», - підкреслив він.  

За словами керівника області, якщо опозиція не згодна з тим, що відбувається, то вона повинна чітко висловлювати свою думку. «Опозиція зобов'язана використовувати сесії для оприлюднення своєї точки зору. Головний опозиціонер має вийти на трибуну і опонувати, критикувати, якщо він не згоден, - підкреслив він. - Легше за все не прийти на сесію і придумати причину своєї відсутності. Можна бути сміливим, говорити те, що хочеш перед телекамерами в закритій студії, коли ти знаходишся сам на сам зі своїми колегами. Складніше прийти і відстоювати свою точку зору з опонентами». 

У відповідь на питання журналістів про можливе примирення колишнього губернатора Харківської області Арсена Авакова з Партією Регіонів голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що він не бачить серйозних підстав вважати, що Арсен Аваков має намір піти на контакт з провладною партією. «Якщо говорити про регіональний рівень, то можу вам сказати, що зі мною він не проводив ніяких подібних переговорів», - відзначив глава області.