Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському регіоні буде відкрито єдиний дозвільний центр. Михайло Добкін

У Харківському регіоні буде відкрито єдиний дозвільний центр. Михайло Добкін

Як зазначив 24 лютого під час програми «Час влади» в ефірі Харківського обласного телебачення голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Президент України Віктор Янукович доручив керівництву Харківської області та міста Харкова розробити іміджеву програму регіону, яка буде сприяти інвестиційному розвитку міста та області. 

«Ми повинні працювати над іміджем нашого регіону, щоб показати потенційним інвесторам, що вкладати гроші в Харківську область вигідно, безпечно і цікаво, - зазначив Михайло Добкін.  - Ми повинні показати все найкраще, що у нас є. Показати можливості, які влада надає інвестору». 

За словами керівника області, сьогодні стоїть питання систематизації процесу залучення інвестора. «На жаль, сьогодні все це ми робимо в ручному режимі.У ході своєї робочої поїздки до Харківського регіону Президент України доручив нам розробити іміджеву програму регіону та систематизувати роботу із залучення інвестора», - повідомив він. 

Також Михайло Добкін зазначив, що в Харківському регіоні буде відкрито мережу єдиних дозвільних центрів. « Дозвільний центр є погоджуючим органом з питань спрощення та впорядкування дозвільних, узгоджувальних процедур при започаткуванні та здійсненні підприємницької діяльності. Це місце, де заявники отримують певний комплекс адміністративних послуг, що їх надають органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування. Це наш перший крок до створення нового іміджу, нового тренда Харкова і Харківської області», - акцентував глава регіону.