Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У госпіталі для інвалідів та ветеранів ВВВ не залишиться невідремонтованим жоден квадратний метр. Михайло Добкін

У госпіталі для інвалідів та ветеранів ВВВ не залишиться невідремонтованим жоден квадратний метр. Михайло Добкін

Обласний госпіталь для інвалідів і ветеранів Великої Вітчизняної війни буде повністю відремонтовано протягом 2 років. Про це сказав в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Там проведено ряд ремонтних робіт: повністю замінена покрівля, поміняні всі вікна. У цьому році ми замінимо всі інженерні мережі і приступимо до ремонту палат, коридорів, місць відпочинку медичного персоналу: сестринських, ординаторських, поставимо нове медичне обладнання, і зробимо так, щоб протягом цього і наступного року госпіталь став зразковим медичним закладом у масштабах нашої країни. Там не буде не відремонтованого жодного квадратного метра. Будуть створені гідні умови і для праці медичного персоналу, і для лікування тих людей, які туди потраплять», - зазначив голова ХОДА.

Михайло Добкін нагадав, що госпіталю було передано медичне обладнання для стоматологічного кабінету, придбане за спонсорські кошти. «Я думаю, протягом двох тижнів там з'явиться новий, найсучасніший стоматологічний кабінет. Він там є, але не такого рівня, як нам хотілося б. Крок за кроком ми зробимо так, що нам буде не соромно запросити на відкриття навіть Президента», - додав глава області.