Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Театр «На Лермонтовській, 27» презентує в Парижі спектакль «Love Story»

Театр «На Лермонтовській, 27» презентує в Парижі спектакль «Love Story»

Сьогодні студентський театр «На Лермонтовській, 27» Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» вирушив до Парижу, де 25 лютого в Українському культурному домі при Посольстві України у Парижі увазі французької публіки представить виставу за мотивами роману Еріка Сігала «Love Story». 

«Дана культурна акція проводиться в рамках реалізації проекту «Харьковская сирень P.S.», - зазначила начальник Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. - Очікується, що в травні 2011 року наше місто відвідає П'єр Карден зі своїм театром, який у рамках III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» представить харківському глядачеві спектакль «Казанова». Наш візит у Париж - це увертюра, культурний крок у відповідь у бік нашого майбутнього співробітництва, міжнародних культурних акцій».

«Ми раді, що театр «На Лермонтовській, 27» відвідає Париж. Студенти НУА не просто їдуть до Франції, як туристи, а з прем'єрою вистави, яка буде показана в Українському культурному домі при Посольстві України в Парижі, - поділилася враженнями акторка театру «На Лермонтовській, 27» Оксана Дурандіна. - Ця можливість з'явилася в нас завдяки Харківській обласній державній адміністрації, Управлінню у справах преси та інформації ХОДА та голові ХОДА Михайлу Добкіну». 

«Ми сподіваємося, що глядачам спектакль у нашому виконанні сподобається, ми будемо дуже старатися», - зазначив виконавець головної ролі Сергій Журавльов.