Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито оновлене приймальне відділення та нове відділення бальнеології обласного госпіталю для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни

Відкрито оновлене приймальне відділення та нове відділення бальнеології обласного госпіталю для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни

Сьогодні відбулася урочиста церемонія відкриття оновленого приймального відділення та нового відділення бальнеології обласного госпіталю для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної війни. Участь у заході взяли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, заступник голови ХОДА Ігор Шурма та голова Харківської облради Сергій Чернов.

В 2010 році з обласного бюджету для покращення умов перебування та лікування пацієнтів було виділено 3,367 млн. грн. (вперше таку суму за останні роки), що дало можливість відремонтувати всю покрівлю закладу, замінити усі вікна, встановити нову вхідну фасадну групу, повністю оновити весь ліжковий фонд госпіталю з урахуванням профілів медичної допомоги ветеранам. Проведена заміна госпітального ліфту, виконано за сучасними стандартами капітальний ремонт приймального відділення.
Вперше за останні 10 років отримано медичне обладнання на загальну суму 877,931 тис.грн., в тому числі: 2 апарати для анестезії та штучної вентиляції легень, монітор пацієнта, пульсоксиметр, 2 трьохканальних електрокардіографи та діагностична ультразвукова система.
Вперше у госпіталі створено бальнеологічний підрозділ, де встановлено три різновиди лікувальних ванн, нові зручні для пацієнтів та персоналу меблі.
З 1 лютого 2011 року у госпіталі відкрито також реанімаційне та анестезіологічне відділення з ліжками інтенсивної терапії (на 6 ліжок), що розширило профіль хірургічних втручань в умовах закладу та сприяє покращенню лікувального процесу для пацієнтів практично всіх профілів.