Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми зробимо все для того, щоб не було жодних відмінностей між людьми, що проживають на території всієї України. Михайло Добкін

Ми зробимо все для того, щоб не було жодних відмінностей між людьми, що проживають на території всієї України. Михайло Добкін

«Неможливо поважати і любити якусь окрему частинку історії нашої держави. Якщо ми любимо Україну, якщо ми шанобливо ставимося до всіх людей, що живуть на величезних просторах нашої країни, ми зобов'язані поважати і цінувати історію в цілому. Вона неоднорідна і складна, іноді вона викликає діаметрально протилежні почуття, але сила народу полягає саме в повазі всього, що було. Крок за кроком ми зробимо все для того, щоб не було ні географічних, ні політичних, ні ментальних відмінностей між людьми, що проживають на території всієї України», - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, коментуючи відкриття в Харкові меморіальної дошки Патріарху Української Греко-Католицької церкви Кардиналу Йосипу Сліпому.

Голова ХОДА також підкреслив, що Йосип Сліпий - це, перш за все, священнослужитель, у якого були сотні тисяч послідовників, це людина, яка своїм словом могла підняти величезну кількість людей, і саме тому він був небезпечним для тих, хто окупував нашу територію, і для тих, хто, називаючи себе владою, насправді робив усе, щоб знищити і віру, і народ.

«Сьогоднішня подія - це певне відновлення історичної справедливості в ім'я людини, який не зрадив віру, не зрадив своїх послідовників, а найголовніше - він не зрадив те, заради чого жив», - зазначив Михайло Добкін.