Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Візит нашої делегації націлений на встановлення контактів з місцевою адміністрацією і з підприємствами. Бернхард Дух

Візит нашої делегації націлений на встановлення контактів з місцевою адміністрацією і з підприємствами. Бернхард Дух

Як зазначив 22 лютого під час Другого українсько-німецького бізнес-форуму - 2011 радник відділу зовнішньоекономічних зв'язків з країнами СНД Федерального Міністерства економіки і технологій Німеччини Бернхард Дух, німецька делегація розраховує встановити тісні контакти з керівництвом Харківської області.

«Візит нашої делегації націлений на встановлення контактів з місцевою адміністрацією, з тими, хто приймає рішення в плані науково-економічного співробітництва, і, звичайно, з підприємствами, щоб напряму домовитися про співпрацю. Ми розуміємо, що Харків неспроста протягом ряду років був першою столицею України. Харків ще з радянських часів і по сьогоднішній день є важливим науковим і промисловим центром, який в змозі відстоювати свій статус і в нинішній час. Всесвітньо відомі такі підприємства, як «Електроважмаш», Харківський електромеханічний завод, «Південкабель», «Турбоатом», ХТЗ, ХАЗ. Нарівні нам відома репутація Харкова як наукового центру, і ми дуже раді, що сьогодні ми отримали можливість провести такий форум тут», - сказав Бернхард Дух.

«Хотілося б сподіватися, що підсумком цієї зустрічі будуть не тільки зустрічні пропозиції, але і реальні кроки по всіх напрямках», - відзначив у свою чергу начальник ГУ зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин ХОДА Анатолій Педешко.