Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні ми зробили перші кроки, що знищують штучно створену прірву між одним народом. Михайло Добкін

Сьогодні ми зробили перші кроки, що знищують штучно створену прірву між одним народом. Михайло Добкін

«Сьогодні були зроблені перші кроки, що знищують штучно створену прірву між одним народом. Саме таким цей день увійде в історію нашого краю. Прийде час, і ми навчимося любити всю історію нашої держави, а не тільки ту, яка більше подобається. Необхідно зробити все, щоб наша спільна історія була дійсно спільною, а не історією Харкова, Львова, Донецька, Криму і т.д., оскільки з цих історичних сюжетів і складається цілісна картина нашої держави», - зазначив сьогодні в ході церемонії відкриття меморіальної дошки видатному українському церковному та громадському діячеві, Патріарху Української Греко-Католицької церкви Кардиналу Йосипу Сліпому голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, Харків завжди був багатий людьми, які вміли домагатися поставлених цілей і привертати увагу не тільки своїх співвітчизників, а й бути знаменитими далеко за межами нашої країни. Крім того, Харків завжди був толерантним містом, де знаходилося місце всім: людям, які ходять до різних церков, людям з різним кольором шкіри, різних національностей.

«Таких подій як сьогоднішня з кожним місяцем, з кожним роком буде все більше і більше, бо не буде ніколи в нас економічної стабільності та заможної держави без об'єднання всіх, без винятку, людей», - підкреслив Михайло Добкін.