Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця між Харківською і Бєлгородською областями виходить на новий рівень

Співпраця між Харківською і Бєлгородською областями виходить на новий рівень

Як повідомив сьогодні в ході установчої наради учасників проекту створення технологічного парку «Слобожанщина» начальник головного управління зовнішньоекономічних зв'язків і міжнародних відносин Анатолій Педешко,в 2010 році Харківська область реалізувала контракти з Бєлгородською областю на суму 392,млн. доларів США.  Він відзначив позитивну динаміку в розвитку ділового співробітництва Бєлгородської та Харківської областей. «Харківська облдержадміністрація продовжує надавати активне сприяння у зміцненні ділового співробітництва Харківської і Бєлгородської областей, а також у напрямку інноваційно-інвестиційної моделі розвитку регіону, - зазначив Анатолій Педешко.  - Симбіоз науки, бізнесу і промисловості - це новий напрямок розвитку для нашої області та нашої країни. Я вважаю, що цей напрямок має дуже велику перспективу».   

На думку начальника фінансово-правового управління департаменту стратегічного розвитку Бєлгородської області Юлії Щедріної, сьогодні Харківська і Білгородська області виходять на новий рівень ділового співробітництва,що призведе до нового етапу у зовнішньоекономічних відносинах України і Російської Федерації.

Також члени бєлгородської делегації відзначили високий рівень компетенції персоналу вищих навчальних закладів, інноваційних компаній та науково-дослідних інститутів Харківської області.