Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області буде розроблена іміджева програма регіону

В Харківській області буде розроблена іміджева програма регіону

Організація роботи по створенню інвестиційних проектів в Харківському регіоні потребує створення цілої системи залучення інвестицій, на початку якої стоїть просте питання менеджменту інвестиційного проектування. Про це сьогодні в ході розширеного засідання Харківського регіонального комітету економічних реформ заявив Президент України Віктор Янукович. 

Президент України підкреслив, що в Харківській області має бути створена відповідна інфраструктура залучення інвестицій в регіон. «Має буди організовано навчання менеджерів, які будуть працювати з інвестиціями. Далі вже буде участь та проведення різних інвестиційних форумів, - зазначив він.

– Україна – це держава регіонів, де кожен регіон має свої привабливі сторони, свою інфраструктуру та свою структуру економіки. Харківський регіон в рамках створення іміджевої програмами регіону має розробити свою візитну картку для потенційного інвестора. Інформація про регіон має поширюватися серед потенційних інвесторів, а результати цієї роботи будуть відчуватися, коли в регіон піде інвестор».