Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області вживаються заходи щодо збереження цукрових заводів

У Харківській області вживаються заходи щодо збереження цукрових заводів

Як повідомив 14 лютого під час програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, в області вживаються заходи, щоб зберегти два цукрові заводи, у відношенні яких до керівництва регіону вже надійшли пропозиції щодо ліквідації.

«За один з двох заводів ми боремося і намагаємося зробити все, щоб він запустився цього року. Я сьогодні мав розмову з головою РДА того району, де знаходиться завод, і він сказав, що нове керівництво даного підприємства, яке намагається зараз увійти в право власності, дуже зацікавлене в тому, щоб запустити завод для виробництва цукру.

Що стосується іншого заводу, то там ситуація складна: він не працював 3 роки, а виробництво цукру - це такий складний технологічний процес, який вимагає щорічного підтримання в належному стані всього обладнання. На сьогоднішній день якщо буде технічна можливість запустити дане підприємство, то його буде запущено, а якщо ні, то ще один рік простою назавжди позбавить можливості його відновити», - заявив Михайло Добкін.