Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесок Харківської області в освоєння космосу дуже значний. Михайло Добкін

Внесок Харківської області в освоєння космосу дуже значний. Михайло Добкін

У ході робочого візиту в Харківську область 15 лютого Президент України Віктор Янукович відвідає ВАТ «ХАРТРОН», щоб ознайомитися з останніми досягненнями підприємства, а також з перших вуст дізнатися про проблеми космічної галузі в Україні. Як зазначив 14 лютого в ході програми «Зворотний зв'язок» на обласному радіо голова ХОДА Михайло Добкін, в області розраховують на особливу увагу з боку Президента до харківських підприємств, що працюють у космічній галузі.

«Внесок Харківської області в освоєння космосу дуже значний. Ряд наших підприємств - «ХАРТРОН», «Комунар», завод імені Шевченка працювали над виконанням дуже складних завдань.

Опрацьовуючи програму візиту Президента, ми в першу чергу хотіли, щоб той блок питань, якому він присвятить свою увагу в Харківській області, не був просто виставково-показовим комплексом. Так, нам є що показати на ХАРТРОНі, ми пишаємося людьми, які там працюють. Але сьогодні у підприємства є низка питань, які потребують державного рішення.

Я думаю, що за підсумками візиту Президент дасть, як це зазвичай буває, ряд доручень, обов'язкових до виконання, де також будуть враховані проблеми, які є сьогодні у ХАРТРОНа та інших суміжних підприємств, що працюють на космічну галузь», - зазначив Михайло Добкін.